Våren og sommerens nyheter er i butikken!

Gratis frakt på alle kjøp over 1400,-

Vår historie

De første årene

Begynnelsen

I 1978 grunnla Håkon Kristoffer Kristiansen sammen med hans forretningspartner Vildar Gulliksen, moteforretningen Boomerang, midt i hjertet av gågata i Fredrikstad.

Folkets favoritt

Takket være et målrettet fokus på eksepsjonell kundeservice og et bredt og solid utvalg av kvalitetsmerkevarer, blir Boomerang fort byens nye folkekjære klesbutikk.

En ekte familiebedrift

Etter hvert som årene går og butikken vokser, begynner Håkons barn, Kristian og Nina å arbeide i den populære klesbutikken. Far, datter og sønn jobber nå sammen for å ta klesbutikken til enda større høyder.

Vår historie

Ny generasjon, nye lokaler

Ny generasjon, nye lokaler

I 2007 flytter Boomerang inn i splitter nye lokaler, fortsatt i Gågata i Fredrikstad. I denne perioden tar hans barn over driften av virksomheten, med hans sønn Kristian som daglig leder og hans datter Nina som styremedlem. Ninas sønn, og Håkons barnebarn, Christoffer, er også på dette tidspunktet blitt en del av den lille familiebedriften.

Boomerang utvider til nabobyen

Boomerang fortsetter å vokse, selv nesten 40 år etter butikkens første leveår. De siste årene har man ønsket å utvide forretningen til nabobyen Sarpsborg for å fortsette det lille lokale kleseventyret videre.

I likehet med tiden i 1978, dukket det i 2015 opp en mulighet for å flytte inn i lokaler, denne gangen midt i hjertet av gågata i Sarpsborg.

Vår historie

Et nytt kapittel

Ny eier av butikken

I 2019 overtar Christoffer Falleth som ny eier av butikken i Sarpsborg. Han er barnebarnet til grunnleggeren Håkon og går inn som daglig leder.

Årets gasellebedrift 2022

Etter utallige timer med innsats og glede i butikken og en betydelig vekst, blir vi av Dagens Næringsliv kåret til en av årets Gasellebedrifter i tekstilbransjen i 2022.

Denne prisen ville vi aldri mottatt uten støtten fra våre kunder som velger å komme tilbake til oss og som er en like stor del av reisen vår.

Dette er vi takknemlige for.

Starten på et nytt eventyr

Etter 4 år med en eventyrlig vekst i Sarpsborg og en reise vi bare kunne drømt om, har vi nå nå valgt å legge ut på en ny reise, denne gangen vår egen reise.

Vi har alltid drømt å lage en butikk og nettbutikk som spesialiserer seg på klær og mote til menn.

Under Mandy vil fortsette å tilby merkevarer og service i verdensklasse til våre kunder.

Fra alle oss i Mandy, ønsker vi å takke alle våre kunder for reisen vi har hatt sammen og vi ønsker dere velkommen til å bli med på fortsettelsen av vårt nye lille kleseventyr!